Over BTA Assen

Hoogwaardig kwaliteitstoezicht op de bouw van uw project is een investering die u zorgen tijdens de uitvoering uit handen neemt en nadien nog in lengte van jaren een besparing oplevert in de exploitatie en het beheer. Toezicht moet een toegevoegde waarde zijn!


Wat kan Bouwtoezicht & Advies Assen voor u betekenen?

Tijd, kwaliteit en budget zijn de drie belangrijkste onderdelen van ieder bouwproces. Bouwtoezicht & Advies Assen is gespecialiseerd in bouwtoezicht. Er zal voor gezorgd worden dat u zich tijdens de uitvoering om deze drie onderdelen geen zorgen hoeft te maken. Uw gehele bouwproces wordt door BTA-Assen goed in de gaten gehouden zodat de oplevering op alle fronten een succes wordt.
Naast het uitvoeren van bouwtoezicht kunt u bij BTA-Assen terecht voor vele andere diensten.

Vanaf het eerste idee tot aan de uiteindelijke oplevering van het project sta ik u graag bij. Ook in bouwbegeleiding, zodat u zeker weet dat uw bouw op tijd klaar is en dat er wordt toegezien op naleving van het afgesproken budget. Daarnaast zorgt BTA-Assen voor de controle op een goede realisatie van elk project; van bouwplan tot en met de oplevering en alles wat daar vaak bij komt kijken, zoals bijvoorbeeld tekenwerk, kostenramingen, keuringen, begeleiding, advisering en opleveringen.

Als bouwkundig adviseur ben ik het verlengstuk van u als opdrachtgever, met wie ik flexibel meedenk over uw wensen en eisen. Ik stel mij op als intermediair tussen opdrachtgever, architect en aannemer(s). Dat betekent uiteraard, dat de filosofie achter het ontwerp van de architect zal worden gewaarborgd. Mijn 26 jaar lange ervaring én de sterke affiniteit met de architectenbranche komt hierbij goed van pas.

Enkele projecten waar zoal aan gewerkt is, kunt u hier bekijken.